28/6 DAG13

Idag blev det Johan och Johan som fick varsin prestation, Johan Ö och Johan B, den ene fick för sin fina utklädning som Ipren mannen som med hjälp av Olle på Ukulele framförde den smärtstillande och feber nedsättande Ipren låten.

 Den andra fick för sin utomordentligt fina nedgång från städjan och flykten från Dödsbålgetingen tillsammans med Anton P.

Och så var det dagen också... Den började cirka 8:30 ( cirka en och en halv timmes sovmorgon) då de alldra flesta vaknade och började dra sig mot frukosten på Charlies. Sen cirka en timme efter uppvaknandet så bar det iväg till mot Städjan. De flesta åkte bil till Städjans botten men några pigga ungdomar inklusive jag själv( Johan Ö) sprang dit och kom fram precis samtidigt som bilarna( troligen på grund av att bilarna måste åka sjukt mycket längre på grund av Idre-fjället.

När alla var ute ur bilarna bar det iväg mot städjans topp, ungefär hälften valde att gå upp och resten sprang större delen av vägen. När vi kom upp på toppen vilade vi en stund, tog lite gruppkort och kastade lite stenar ner för berget sen bar det ner igen, återigen sprang några personer tillbaks till Idre-fjäll men de alldra flesta valde att vila ut sig i bilen på vägen hem.

Efter Lunchen hos Charlies vilade vi lite innan det var dags för läsningen, idag skulle vi göra vår egen gudstjänst som vi hade i kapellet. Det var en grupp som gjorde förbönen, en psalmerna, en evangelierna och så vidare. Det var roligt att göra en egen gudstjänst eftersom man då fick välja vad man ville ha med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0