27/6 DAG12 Disco

Kvällens prestation:

Dessa två de under kvällen höll igång,
med både dans och härlig sång.
Med sprudlande glädje och glittrande glans,
de körde häftiga moves som tillsammans blev en häftig discodans


Golfarna vile ha disco med oss, och självklart var vi inte sena att haka på. Det enda problemet var att vi inte visste när, var & hur.Under middagen fick vi reda på att partyt började två timmar senare. Temat blev missmatch och enligt ledarna fick man inte komma in om man inte hade enförklaring om kläderna. Vi valde att ha en touch av orientering och sen den värsta blandningen vi kunde hitta.

Det blev för Emma: långrandiga pjyamasbyxor i rosa & vit, tvärrandigt orange linne, leopardmönstrad bh utanpå, en hög röd strumpa och en boll av håret uppe på huvudet. Karro hade: sverige-tights, lila linne, grönt linne, en randig benvärmare på benet, en randig benvärmare på armen och fjortisfrisyr.

Innan vandringen bort till golfarna blev det fotografering med proffset Kajsa som fotograf. Sen blev det en promenad bort till golfarnas stugor och där började förfesten med snöbollen. Snöbollen var en lek där man först skulle dansa med en och sen sa golfledarna stopp och då fick vi orienterare lov att ta en golfare och dom fick lov att dansa med en orienterare.
Sen blev det avfärd ner till Utsikten där musiken redan dunkade. Vid ingången var det lång kö och det var som taget ur en Hollywoodfilm. Karro fick gå in med två andra tjejer i början och Emma gick in som ett par med en golfare vid namn Felix som senare blev både discots kung och Ericas nya kärlek!
Väl inne på discot var det sjukt varmt men stämningen var på topp. Alla hoppade, dansade och sjöng så mycket som det gick. Efter ett tag gick Karin iväg och hämtade en skiva som låg i en utav minibussarna, då blev stämningen om möjligt ännu högre bland orienterarna. Vi blev som galna av "Bom Bom Na Na" och golfarna följde med i våran vackra sång. Man kunde inte vara inne där hela tiden utan ungefär efter var femte låt fick man lov att gå ut och ta luft, annars
hade alla svimmat av. Discot hade sina avslutningslåtar runt halv tolv och efter dom blev Erica discots drottning och som tidigare nämt Felix discots kung. Och sen blev det nertaggning och god natt för våran del.


Hoppas ni har det lika bra hemma som vi har det här!

Emma & Karro - discodansarna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0