19/6 DAG4 Dagens prestation

Midsommarafton började såsom de andra dagarna med morgongympa. Efter frukost var det dags för läsning. Vi delades in i par och fick varsin text ur bibeln som vi skulle presentera med en bioaffisch. Det blev mycket fina bilder med mycket färg.

På eftermiddagen var det dags att träna. Det var enligt många den roligaste träningen hittills, så tycker även jag. Det var rolig och klurig orientering, det lönade sig att gå på vissa sträckor.

Kvällsaktiviteten var Konfakamp. Alla var taggade och kom på lagnamn, hejarramsor och lagklädsel. Olyckligtvis lyckades tre av fyra lag oberoende av varandra komma på samma idé; underställ och badkläder/ underkläder. Det blev fint i alla fall. Vi skulle bygga en egen midsommarstång och sedan dansa runt den. Kreativiteten och fantasin flödade och det midsommarstångarna var av olika material, allt ifrån skidor till gurkor till städborstar. De två landslagslöparna Lena Eliasson och David Andersson var domare och bedömde våra framföranden.

Efter mycket skratt och i otroligt snygga kläder begav vi oss till kapellet för andakt. Denna gång var det med nattvard.

Sedan gick vi till stugorna och samling med information. Trots att det var midsommarafton hade vi inte ätit någon midsommarmat, så i stuga E, mix-stugan, blev det sill och potatis.

"Med stort mod och säker ton,
visade denna tjej vår svenska tradition.
Med vackert och fint spel,
räddade hon kanske sitt lag en del."


/Karin Friström, dagens prestation.



Karin Friström

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0