18/6 DAG 3 dagens prestation

Dagens prestation gick till Kristin och Frida efter bra insats på dagens intervaller.

"Utan varken karta eller kompass,
genomförde dessa tjejer ett utmärkt pass.
Med härlig inställning från start,
höll de bra klass och hög fart!"



Dagen började med morgongympa 07:50. Vi spelade freesbee. Ganska snart var det dags för träning med inriktning på stafett och fart. Åtta stycken ställdes upp på startlinjen för att springa sträcka ett. När starten gick rusade alla förbi startpunkten och åt helt fel håll. Den första som kom på det var Anton som vände snabbt, men för vissa blev det en lång sväng extra. Efter ca 10 minuter bland mossar och ljung kom löparna tillbaka och växlade över till nästa. Efter tre rafflande sträckor blev resultatet att Torstens och Kaspers lag delade på segern. När alla hämtat andan gick vi över till en intervall övning, som gick ut på att man skulle lista olika ord. Man korsade en tungsprungen myr mellan ledtrådarna, om man klarade det efter första ledtråden fick man 3 poäng, den andra 2 poäng och den sista 1 poäng.  Alla sprang som tokar fram och tillbaka samtidigt som det rådde livlig tankeverksamhet.

På eftermiddagen hade vi konfirmationsläsning med temat ondska och rädsla. Vi åt en härlig middag med ris och kyckling och sen blev det lekar i sporthallen med golfarna(!). Den knäppaste leken var när en ledare sa två kroppsdelar och man i gruppen skulle hålla dem mot varandra. Efter en kvart var alla hoptrasslade med varandra.


Vi gick till kapellet på andakt och sen hade vi samling i en av lägenheterna. Där utnämndes dagens prestation. Motiveringen till priset var att man, utan karta och kompass, genomfört ett bra träningspass. Först förstod ingen vem som fått det, alla hade ju haft karta när de sprang stafetten. Vi fick varsitt diplom och ett par shorts och då förstod vi att vi gjort vårt bästa på intervallerna.



Kristin



Frida

/ Kristin Olovsson och Frida Sandberg  



Fler bilder från dagen:

Startfältet påväg i helt fel riktning



Roliga lekar


Kommentarer
Postat av: Jonas

Jag hoppas jag kan lägga upp en film på starten snart.

2009-06-19 @ 23:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0